Skilsmisse og bodeling

Når man har truffet beslutning om, at man ikke skal være sammen med sin ægtefælle mere, er der flere ting at tage stilling til; børnene, børnebidrag – og hvordan værdierne skal deles mellem parret. Det sidste kaldes bodeling.

Hos Alliance Advokater Hørsholm har vi stor erfaring i at rådgive i forbindelse med separation og skilsmisse – og dermed bodelingen. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet – og på at finde den bedst mulige løsning for alle parter.

Bodeling med Alliance Advokater Hørsholm som rådgiver

En bodeling foregår i princippet fuldstændig særskilt fra separation og skilsmisse og er et udtryk for alt det, som ejes i fællesskab herunder hus, bil, pensionsordninger – og gæld.

Det er muligt både før og under ægteskabet at indgå en ægtepagt, hvor det aftales, at ikke alt skal deles lige – det kaldes særeje – og skal ikke indgå i bodelingen. Der gælder dog særlige lovkrav til ægtepagter, så det kan godt betale sig at få din advokat til at hjælpe med ægtepagten.

I forbindelse med et ægteskabs opløsning, er der mulighed for at lave aftaler parterne imellem, som afviger fra standardreglerne – enkelte forhold kan man dog ikke frit aftale. Ofte er det sådan, at man gerne vil have det hele overstået – og man kan derfor komme til at indgå aftaler, som man efterfølgende fortryder. For at sikre, at der bliver indgået aftaler i forbindelse med bodelingen, som begge parter er tilfredse med – også når det hele er kommet lidt på afstand, er det en god idé at have en advokat fra Alliance Advokater Hørsholm med på sidelinjen, som kan holde hovedet koldt under hele forløbet.

KONTAKT

Alliance Advokater
Hørsholm ApS

Hovedgaden 47, 2.
2970 Hørsholm
CVR. 2938 7842

Telefonisk åbningstid
Mandag-torsdag: 09:00 -15:00
Fredag: 09:00 -12:00
Møder kan afholdes
uden for telefonisk åbningstid.

E-mail tjekkes dagligt.

(+45) 4579 2111
rec@alliance2970.dk

Alliance Advokater Hørsholm - når nærvær er vigtigt