Klientbedømmelser

Vi er meget tilfredse med håndtering af vor sag samt den personlige, engagerede kontakt og rådgivning, vi har fået af advokatfuldmægtig Rosa Thomsen. Alle vore indbyrdes aftaler er blevet fulgt og bearbejdet 100% hele vejen, uden vi på noget tidspunkt har skulle rykke for vor sag. Nu har vi fået “vor egen advokat” hos Alliance Advokater i Hørsholm. God følelse!
–  Hanna og Jens

 

Tak til både Lisbeth Egede Andersson og Pia Hauris Nielsen for imødekommende, kompetent og altid hurtig hjælp i forbindelse med min skilsmisse og køb af lejlighed. Jeg følte mig i trygge hænder fra første møde.
–  Mette

 

Alliance Advokater Hørsholm har været meget søde, imødekommende og effektive, så ja jeg vil til hver en tid vende tilbage, hvis jeg skulle få brug for advokatbistand.
–  Jette Gargani 

Vi vil gerne sige mange tak til Alliance Advokater Hørsholm for den gode hjælp vi fik i f. m. købet af vores lejlighed. Alliance Advokater Hørsholm var en stor hjælp som tovholdere  –  når vi var i tvivl kunne vi bare overlade problemerne til jer.
– Dorthe og Christian

Qua min fortid og uddannelse som jurist, kender jeg mange advokater, men hvor er jeg dog glad for, at det blev Lisbeth Egede Andersson jeg valgte. Fra første samtale til sagen var afsluttet har jeg haft tillid til Lisbeth og hendes hus. Lisbeth skaber tryghed og mod hos klienten uden at lægge skjul på udfordringer og forcer ved sagen. Man ved med andre ord hvilken vej Lisbeth vil gå, og det skaber ro og tillid.
Lisbeth og hendes hus giver nødvendige løbende tilbagemeldinger, der er styr på pris inden man går i gang og ikke mindst, har hele huset en evne til, at favne en fra det øjeblik, hvor man beder om hjælp.
Lisbeths høje faglighed, store viden om finansiel virksomhed og hendes evne til at favne mennesker er tydelig for enhver, og jeg vil varmt anbefale Lisbeth, hvis du har brug for en partner.
– Rikke Beske

Når vi privat står med et spørgsmål, en opgave eller en udfordring som kræver et godt råd fra en advokat, så henvender vi os altid til Alliance Advokater Hørsholm. Indtil nu har Alliance Advokater Hørsholm hjulpet os med bolighandel, testamente, ægtepagt og en række andre gode råd. Vi sætter specielt rigtig stor pris på vort samarbejde grundet tre ting. For det første er det vores klare opfattelse, at det faglige kompetenceniveau er højt. Dernæst fornemmer vi, at der bliver arbejdet godt sammen på kontoret, således at vi altid kan få en opfølgning uanset hvem vi lige taler med. Sidst men ikke mindst er der en høj effektivitet, så der er ingen fare for at tingene kommer i ”glemmebogen”, nej der bliver løbende og hurtigt fulgt op.
Og…… så glemte vi da lige at tilføje en ting mere, at de alle på kontoret er super søde og venlige.
Så vi kan bestemt anbefale Alliance Advokater Hørsholm til andre.
– Hanne Bøgelund og Jan Skovsby

KONTAKT

Alliance Advokater
Hørsholm ApS

Hovedgaden 47, 2.
2970 Hørsholm
CVR. 2938 7842

Telefonisk åbningstid
Mandag-torsdag: 09:00 -15:00
Fredag: 09:00 -12:00
Møder kan afholdes
uden for telefonisk åbningstid.

E-mail tjekkes dagligt.

(+45) 4579 2111
rec@alliance2970.dk

Alliance Advokater Hørsholm - når nærvær er vigtigt