Arv

Det kan være svært at forholde sig til, hvad der skal ske med vores ejendele og evt. formue, når vi er gået bort. Men tager du ikke stilling, vil arven efter dig blive fordelt efter de gældende arveregler. Og det er ikke altid i overensstemmelse med dine ønsker.

Udover selve spørgsmålet om, hvordan arven skal fordeles, bør der også overvejes en række andre omstændigheder, eksempelvis om den efterladte ægtefælle skal sidde i uskiftet bo, om arven skal tilfalde arvingerne som særeje, og i så fald hvilken form for særeje til henholdsvis livsarvinger, børn og ægtefælle.

I børnefamilier kan det desuden være værd at indsætte et børnetestamente. Med et børnetestamente tager forældrene stilling til, hvem der skal have forældremyndigheden over deres børn i tilfælde af, at begge forældre afgår ved døden samtidigt.

Disse og mange andre områder, som man sjældent selv overvejer til daglig, er vigtige at få med i testamentet. Advokat Lisbeth Egede Andersson, Alliance Advokater Hørsholm, hjælper dig med at tage stilling til alle relevante områder for netop din situation.

Bliv endnu klogere på arvereglerne

Vil du blive endnu klogere på arvereglerne, så deltag på ét af Alliance Advokater Hørsholms kurser i arv, gave og testamente.

KONTAKT

Alliance Advokater
Hørsholm ApS

Hovedgaden 47, 2.
2970 Hørsholm
CVR. 2938 7842

Telefonisk åbningstid
Mandag-torsdag: 09:00 -15:00
Fredag: 09:00 -12:00
Møder kan afholdes
uden for telefonisk åbningstid.

E-mail tjekkes dagligt.

(+45) 4579 2111
rec@alliance2970.dk

Alliance Advokater Hørsholm - når nærvær er vigtigt