Ny pris skal styrke det lokale foreningsliv

 

Til maj uddeler Alliance Advokater en ny kompetence- og samarbejdspris til det lokale foreningsliv i Region Hovedstaden. De 11 priser hylder viden, engagement og godt samarbejde. Jagten på kandidater er gået ind.

“Prisuddelingen er først og fremmest en hyldest til de engagerede børn, unge og voksne, der har opnået noget særligt indenfor deres felt. På den måde håber vi at inspirere andre til også at yde deres bedste til gavn for dem selv og fællesskabet. Derudover er prisen en anerkendelse af de lokale foreningers frivillige arbejde med at udvikle deres medlemmer og skabe trivsel i lokalsamfundet”, udtaler Lisbeth Egede Andersson, formand for Alliance Advokater.

Hvem kan nomineres?

Alliance Advokaters Kompetence- og samarbejdspris uddeles til en person, en gruppe eller et hold, der har opnået særlige kompetencer indenfor sit felt og samtidig har arbejdet for at opnå et fælles mål. Det kan f.eks. være indenfor sport, kultur, uddannelse eller humanitært arbejde.

“Det er vigtigt for os at få de børn, unge og voksne frem i lyset, der har gjort det rigtig godt, uanset hvilket område de beskæftiger sig med. Derfor holder vi feltet bredt, så alle har en fair chance for at vinde. Så hvis man kender nogen, der fortjener stor anerkendelse for en særlig præstation, et særligt projekt eller en særlig samarbejdsindsats, så er det bare med at kontakte os”, udtaler Lisbeth Egede Andersson.

29. april er sidste frist

Frem til d. 29. april 2016 er det muligt at nominere kandidater til kompetence- og samarbejdspriserne. Alliance Advokater uddeler priser i 11 af Region Hovedstadens kommuner – én pris i hver kommune. Priserne består af pengegaver med en samlet værdi på mere end 50.000 kr.

Nominér en kandidat og læs mere om prisen på www.allianceadvokater.dk

Lisbeth Egede Andersson

Formand for foreningen Alliance Advokater

mobil: 45 5283 2451
tlf: 45 4579 2111

lea@alliance2970.dk

Fakta om Alliance Advokater

Foreningen arbejder med alle spørgsmål indenfor privatrådgivning og dækker hele Region Hovedstaden. Situationen og erfaringerne viser, at ægtefæller, og samboende, der påtænker at indgå ægteskab, og som inden, eller under ægteskabet, opretter ægtepagt, klarer sig bedre end dem, som ikke har forberedt sig på et eventuelt brud.

TILBAGE

KONTAKT

Alliance Advokater
Hørsholm ApS

Hovedgaden 47, 2.
2970 Hørsholm
CVR. 2938 7842

Telefonisk åbningstid
Mandag-torsdag: 09:00 -15:00
Fredag: 09:00 -12:00
Møder kan afholdes
uden for telefonisk åbningstid.

E-mail tjekkes dagligt.

(+45) 4579 2111
rec@alliance2970.dk

DOWNLOAD BILLEDE

Klik på billedet for at downloade