ARTIKLER


02.11.2017

Danske ejere af ejendomme i Italien overraskes af tinglysningsreglerne

I løbet af de seneste 15-20 år er køb af fast ejendom i udlandet, især i Italien og Frankrig, blevet mere almindelig. Pengeinstitutterne har fulgt med udviklingen og i dag tilbyder de fleste danske pengeinstitutter finansiering i form af pantelån.

LÆS MERE HER

18.10.2017

Gældsfælden snapper mange danskere i hælene

Selvom det går godt i Danmark, ender mange danskere alligevel i gæld til halsen. Quick lån, afbetaling, skatterestance og når det går galt regninger, som hober sig op, gør det vanskeligt at tilbagebetale gælden.

LÆS MERE HER

04.09.2017

Du er i live, men ikke i stand til at varetage dine egne interesser, hvad så?

En fremtidsfuldmagt er kort og godt en fuldmagt, som gives til en eller flere personer, du selv vælger til at varetage dine interesser, hvis du ikke længere selv er i stand til det

LÆS MERE HER

21.08.2017

Team Rynkeby 2017 giver et markant bidrag

Alliance Advokater Hørsholm er stolte af at have sponsoreret Team Rynkeby Øresund og ønsker tillykke med det flotte resultat.

LÆS MERE HER

01.08.2017

Kend dine rettigheder når du møder politiet

Du behøver hverken udtale dig eller oplyse personnummer, når du møder politiet. De fleste kender ikke deres rettigheder, fortæller forsvarsadvokat Søren Nielsen, Alliance Advokater.

LÆS MERE HER

28.06.2017

Boligmarkedet tager nye skatteregler med sindsro

Ingen ved præcis hvilke boliger, der får en højere skat, og derfor styrter folk ikke ud og køber bolig. Først når vi kender de nye ejendomsvurderinger i 2019 vil det påvirke priserne, vurderer Alliance Advokater.

LÆS MERE HER

09.05.2017

Undgå at dit dankort spærres i forbindelse med din ægtefælles dødsfald

Økonomisk umyndiggørelse rammer alt for mange danskere, når ægtefællen dør

LÆS MERE HER

28.03.2017

Behold sommerhuset i familien – giv en gave, et arveforskud eller et gældsbrev

Det er almindeligvis problemfrit at lade et sommerhus gå i arv, hvis børnene ønsker det. Derimod er det mere indviklet, hvis børnene ikke ønsker at være fælles om at eje sommerhuset. Hvad gør man så?

LÆS MERE HER

16.02.2017

Alliance Advokater Hørsholm støtter Team Rynkeby 2017

Alliance Advokater Hørsholm har tegnet et sponsorat med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.

LÆS MERE HER

19.12.2016

Husk at give de helt store gaver før jul

Julen er et oplagt tidspunkt at give pengegaver – og senest 31/12. Du kan give dine nærmeste gaver for 61.500 kr. uden at komme på kant med Skat.

LÆS MERE HER

22.11.2016

Har du råd til huset udenom ejerlejligheden?

Er du på udkig efter drømmelejligheden? Så pas på en af de mest oversete faldgrupper, når det gælder handel med ejerlejligheder: Husk at resten af bygningen følger med i købet. Alliance Advokater giver dig et par tips med på vejen.

LÆS MERE HER

25.10.2016

Når du køber hus i Frankrig, kan du få gratis bistand til dit køb

Når du leder efter bolig i Frankrig, så indgå en ”Mandat de recherche” og få en ”købermægler” som ganske gratis kan hjælpe dig med købet.

LÆS MERE HER

03.08.2016

Mediation kan gøre din skilsmisse lettere

Skilsmisser er sjældent rare, og er der børn involveret, ender mange af sagerne i retten. Men der findes en mulighed for at gå en lettere og bedre vej: Mediation (konfliktmægling). Men kun 15 % af befolkningen kender metoden.

LÆS MERE HER

01.08.2016

Flot indsamlingsresultat for Team Rynkeby Øresund

Team Rynkeby Øresund er nyligt hjemvendt fra Paris. Teamets flotte indsamlingsresultat blev på næsten 2 millioner kroner.

LÆS MERE HER

06.06.2016

Frivillige vinder 50.000 kr. til natteravne, demens, idræt og engagement

Alliance Advokater har uddelt 11 priser i Hovedstads Regionen. Prisvinderne er både sportsudøvere, lokale initiativtagere og ildsjæle, der alle gør en stor indsats for deres forening.

LÆS MERE HER

02.05.2016

Gode nyheder for danske arvinger: Højesteret stækker SKATs vinger i sager om dødsboer

Arvinger af fast ejendom står nu stærkere overfor SKAT. En ny kendelse fra Højesteret indskrænker SKATs beføjelser, når det gælder udgangspunktet for den skattemæssige vurdering.

LÆS MERE HER

06.04.2016

Ny pris skal styrke det lokale foreningsliv

Til maj uddeler Alliance Advokater en ny kompetence- og samarbejdspris til det lokale foreningsliv i Region Hovedstaden. De 11 priser hylder viden, engagement og godt samarbejde. Jagten på kandidater er gået ind

LÆS MERE HER

07.03.2016

Du kan trygt leje din bolig ud – hvis du tager dine forholdsregler

Er du en af de mange unge, der er inspireret af deleøkonomien? Overvejer du at leje din bolig ud via services som Airbnb? Så husk at sikre dig selv inden.

LÆS MERE HER

27.01.2016

Manglende betaling fra kunder kan koste din virksomhed dyrt

Julen nærmer sig. Har du lyst til at give ekstra store julegaver til dine børn? I så fald skal du være opmærksom på reglerne, så dine børn undgår at skulle betale gaveafgift.

LÆS MERE HER

15.12.2015

Skal der betales skat af store julegaver?

Julen nærmer sig. Har du lyst til at give ekstra store julegaver til dine børn? I så fald skal du være opmærksom på reglerne, så dine børn undgår at skulle betale gaveafgift.

LÆS MERE HER

08.09.2015

5 årig arver faders formue, moder får ingenting

”Hvis et ugift par med et barn har fast ejendom sammen, og manden går hen og dør, er det kun barnet, der arver ham. Kvinden kan risikere, at hun ikke kan blive boende i huset. Hvis et par ikke har børn, er det i stedet forældre eller søskende, der arver. Det er aldrig den efterladte part”, fortæller advokat Lisbeth Egede Andersson fra Alliance Advokater i Hørsholm.

LÆS MERE HER

11.08.2015

Arvinger i ingenmandsland efter SKATs ændrede praksis

I en principiel sag mellem SKAT og arvingen til et dødsbo har SKAT anket skifterettens afgørelse for at få en sagkyndig til at værdiansætte en fast ejendom, selvom den opgjorte værdi ligger inden for de +/- 15% af den offentlige vurdering, som det har været praksis at anvende i 30 år.

LÆS MERE HER

07.07.2015

Alvorligt syge skal kunne give en fuldmagt som rækker ud i fremtiden

15.000 mennesker og deres familier rammes hvert år af demens. Nyt lovforslag skal gøre det lettere at oprette en fuldmagt til ens pårørende, en såkaldt ”Fremtidsfuldmagt”

LÆS MERE HER

28.04.2015

En håndfuld gode råd om skilsmisse

Mere end 2500 skilsmisser ender årligt i fogedretten. Mange af sagerne kunne helt være undgået, hvis parterne havde fået hjælp til at aftale rammerne for skilsmissen.

LÆS MERE HER

04.01.2015

Nye regler på boligområdet pr. 1.1.2015 – forenkling men pas på!

Selv virksomhedsledere og direktører er mennesker og personlig krise, eller i værste fald dødsfald, kan som bekendt ske for selv den bedste.

LÆS MERE HER

04.01.2015

Satser for skattefrie gaver – hvad skal jeg gøre?

Hvor meget må man give i gave uden, at der skal ske selvangivelse og skattebetaling af gaven, således gaveafgift eller indkomstskat?

LÆS MERE HER

22.09.2014

Få et Familietjek

Familier er forskellige og har forskellige behov. Fælles for de fleste er dog, at de har brug for professionel rådgivning i forbindelse med private juridiske forhold. Hvad enten det drejer sig om spørgsmål, der berører hele familien eller den enkelte person.

LÆS MERE HER

19.08.2011

Ugifte samlevende – hvordan er man stillet, når man ikke længere er enig om hvem, som skal tage opvasken…?

Mange siger, at det er en god idé, at få oprettet et væld af juridiske papirer når man vælger at leve papirløst sammen med sin kæreste. Dette kan være yderst vigtigt, bekræfter de advokater fra Alliance Advokaters advokatkæden, som beskæftiger sig med familieret, herunder med de juridiske regler som gælder for ugifte samlevende

LÆS MERE HER

KONTAKT

Alliance Advokater
Hørsholm ApS

Hovedgaden 47
2970 Hørsholm
CVR. 2938 7842

(+45) 4579 2111
mail@alliance2970.dk

KATEGORIER

Alliance Advokater Hørsholm - når nærvær er vigtigt